Interviu cu Chef Spanu

Nascut sub zodia leului si crescut in inima Ardealului langa Fagaras, chef Spanu are toate atuurile pt a reusi mereu ce isi propune, curajul de a incerca mereu lucruri noi, rabdarea si priceperea de a le si face.

– Pasiunea –

De mic am fost inconjurat de gusturile alese ale preparatelor traditionale ardelenesti pe care am avut posibilitatea sa le vad ajutand-o zi de zi pe bunica la treburile gospodariei. Practic atunci s-a declansat pasiunea pentru bucatarie.

Intors in Bucuresti, in timpul liceului toate excursiile si petrecerile erau de neimaginat fara ceva gatit de Eugen. Asta a fost perioada de incercari si experimente (unele chiar nereusite dupa marturiile celor ramasi in viata… 🙂 )

De-a lungul timpului am experimentat diverse meserii mai mult sau mai putin interesante, din care am invatat cate ceva folositor si de care imi aduc mereu aminte cu placere. Dar meseria de bucatar este cea care mi-a adus cele mai multe satisfactii si de care am ramas mereu legat.

Familist convins, gatesc cu mare placere pt cei dragi, care sunt primii beneficiari ai noilor mele retete.

citeste continuarea mai jos

Chef-Spanu-Preparate---1920x762px

– Experienta –

Am experimentat stiluri diferite de gatit, trecand prin aglomeratia sezoanelor la mare trei ani consecutiv, fine dining, bucatar personal pentru diverse personalitati si ajungand pana la Live Cooking Shows, gatind la masa clientului steak-uri pe roca vulcanica.

Am trecut prin mai multe tipuri de bucatarii, bucataria japoneza fiind cea mai complexa pe care a abordat-o. Consider ca bucataria japoneza are un cuvant greu de spus in gastronomia internationala.

Cea mai mare parte a experientei de bucatar am petrecut-o in bucatarii cu tematica internationala, cu mai mari influente din partea bucatariei Italiene.

Alaturi de Chef Alexandru Gall am avut placerea sa experimentez mai multe preparate apartinand unei bucatarii renumite pe plan mondial dar mai putin abordata la noi – Bucataria Peruana – care pentru America reprezinta cam ce reprezinta pentru Europa renumita bucatarie Franceza.

Toata experienta acumulata o aduc acum in fata voastra pt a putea da impreuna gust si culoare evenimentului pe care il aveti de sarbatorit.

Contacteaza-ne

Vrei sa ne cunoastem mai bine si sa te ajutam cu catering pentru evenimentul tau?

Contacteaza-ne